Om Living by Norman

Du finder vores åbningstider og kontaktinformation her på siden.

Ring

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi besvarer telefonen alle hverdage fra kl. 11.00-18.00.  Butikkens telefonnummer er 50 60 80 52

Skriv

Du kan også sende en mail til info@livingbynorman.dk. Vi besvarer selvfølgelig din mail hurtigst muligt.

Du kan også følge os på Instagram @livingbynorman og på Facebook – Living by Norman. 

Besøg os

Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken i Højbjerg – Holme Byvej 22 (lige ved Føtex).

Living by Norman har åbent mandag til torsdag kl. 11-18, fredag kl. 11-19 og lørdag kl. 10-14.

 

Living by Norman

Mit navn er Sanne Norman og jeg er indehaver af Living by Norman. Jeg har altid haft en lille butiksdrøm i maven, men der skulle gå en del år før jeg kunne gøre dette til en realitet. Der blev et fint lille lokale ledigt i Højbjerg, hvor min familie og jeg bor – og det kunne jeg ikke lade slippe. Timingen var perfekt! Så nu er jeg selvstændig og jeg glæder mig til at byde jer alle velkommen i mit Living by Norman univers. Her er der altid fokus på den personlige og unikke service og stemningen i butikken er varm og positiv. Der vil være rig mulighed for at finde inspiration til alle rum i hjemmet og klædeskabet. Alle varer er nøje udvalgt, da jeg sætter en stor ære i at kunne guide og vejlede dig som kunde.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen! 

 

Interiør · mode ·  specialiteter · brugskunst ·  møbler ·  udeliv ·  wellness · gaver ·  inspiration