Events

I løbet af året afholder vi kundeevents, inspirationsaftener, samarbejde med andre lokale iværksættere og får besøg af forhandlere. Hold øje med kommende events her på hjemmesiden, Facebook og Instagram.

Inspirationsaften for veninder/kolleger efter lukketid

Trænger du og dine veninder eller kollegaer til en hyggelig aften ude? Så kan I booke en spændende inspirationsaften hos Living by Norman. Vi skræddersyer en hyggelig aften til jer, hvor I får inspiration og vejledning indenfor bolig og mode. Aftenen kan også krydres med oplæg af vores eksterne samarbejdspartnere. Vi serverer vin/vand/bobler og lette snacks og giver 10% rabat på alle ikke nedsatte varer hele aftenen. Kontakt os på tlf. 50 60 80 52 eller info@livingbynorman.dk for mere information. Minimum 6 deltagere.

Firmagaver

Er du træt af at give dine medarbejdere de samme kedelige firmagaver år efter år? Vi hjælper dig med at udvælge og sammensætte lækre firmagaver, som dine medarbejdere vil elske.

Loyalitetskort

Når du køber for 300 kr. eller mere får du et stempel. Når du har samlet 10 stempler giver vi et gavekort på 300,- kr., som du kan bruge på lige, hvad du har lyst til i Living by Norman. 

Interiør · mode ·  specialiteter · brugskunst ·  møbler ·  udeliv ·  wellness · gaver ·  inspiration